Меган: Мислех за самоубийство, докато бях бременна

Семейството на Хари се тревожело колко „тъмна“ ще бъде кожата на сина им Арчи, разкри Маркъл

Меган: Мислех за самоубийство, докато бях бременна | StandartNews.com

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл през сълзи разказа на Опра Уинфри, че "не може да остане сама", че  съпругът й я е успокоявал, докато тя му казва, че мисли за самоубийство в тяхната вила в района на Уиндзор Касъл през януари 2019 г., когато тя беше бременна в петия месец. Но каза, че дворецът е отказал да помогне, пише Дейли мейл.

Описвайки как смята да завърши живота си, вярвайки, че „е по-добре за всички“, Меган каза: „Знаех, че ако не го кажа, ще го направя. Просто не исках повече да съм жива. И това беше много ясна и истинска и плашеща постоянна мисъл “.

Тя каза, че след като се е доверила на съпруга си, е била принудена да отиде в Роял Албърт Хол, твърдейки, че снимки от събитието  „ме преследват“. В най-голямото кралско интервю от десетилетия Съсексите разкриха, че очакват момиченце, но Меган твърди, че семейството на Хари се тревожи колко „тъмна“ ще бъде кожата на сина им Арчи.

Мегън също така твърди, че не тя е разплакала Кейт Мидълтън преди да се омъжи за Хари през май 2018 г., а е било обратното - причината била рокли от цветя  Херцогинята също така разкри, че принц Чарлз е спрял да се обажда и семейството ги е „отрязало“ финансово в началото на 2020 г.

Няколко часа преди да излезе интервюто, кралицата на Великобритания Елизабет II излезе с обръщение за Деня на общността, който се чества във Великобритания на втория понеделник през март., съобщава Ройтерс.

По-рано The Sunday Times, позовавайки се на свои източници, съобщи, че Бъкингамският дворец е разгледал изявленията на херцога и херцогинята на Съсекс в интервюто като "обявяване на война" на британското кралско семейство.

Очаквайте подробности

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай