Мъж припадна, след като излапа 200 кебапчета

Хванал се на бас със съсед за 100 евро

Мъж припадна, след като излапа 200 кебапчета | StandartNews.com

Белград. Електронната страница на сръбския "Курир" съобщи, че в град Лесковац по време на откриването на прословутата "Рощилиада" Милош Райкович от село Горна Стопаня е изпаднал в безсъзнание.

Причината е сключен облог с местни зевзеци, според който Райкович е могъл да изяде няколко килограма кебапчета, без да му стане нищо. Очевидци съобщават за сръбския "Курир", че в рамките на малко повече от един час той действително изял 200 кебапчета, които "полял" обилно с 5 литра шприцер (местна напитка, в която има вино и газирана вода), но най-накрая изгубил съзнание.

Трагикомичният инцидент станал след като между две семейства от Горна Стопаня възникнал спор за това, дали един от мъжете може да изяде близо 5 килограма кебапчета и да изпие заедно с тях 5 литра шприцер. Даже бил сключен и бас за сумата от 100 евро. Но след като човека изпаднал в безсъзнание и била повикана линейка хората, които изгубили баса, решили все пак да го възнаградят и вместо 100, му дали 500 евро.

Както пише сръбския "Курир", по време на откриването на знаменития фестивал са присъствали близо 60 000 души от почти всички балкански страни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Цецо
Коментирай