Майка простреля дъщеря си погрешка

Жената искала да я изненада

Майка простреля дъщеря си погрешка | StandartNews.com

Майка от Охайо погрешка простреля дъщеря си, която искала да я изненада, като се прибере по-рано от колежа. 

18-годишната Хана Джоунс разказва, че изтичала през вратата на дома си в Жирард въодушевена, за да изненадана семейството си, вместо това майка и Рене Джоунс я помислила за натрапница.  

"Докато тичах през вратата, тя ме взе за заплаха за живота й и ме простреля", пише Хана във страницата си във Фейсбук. "Приклекнах и изпищях два пъти", спомня си тя.

Междувременно приятелят на майка й чува писъците и се втурва да звъни на 911. Съобщава, че Хана Джоунс кърви обилно, пише nypost.com. "Дъщерята на приятелката ми се прибра от колежа, майка й не знаеше, простреля я случайно", гласи сигналът на спешния телефон. 

Рентгенът на пострадалата колежанка показва, че десният и лакът е бил счупен на три места при стрелбата. След операция Хана се сдобива с три пластини и осем болта, който да спомогнат за зарастването. 

"Това бяха няколко ненормални дни. Безкрайно съм благодарна, че все още съм на тази Земя. Късметлийка съм, че все още съм тук! Все още съм смутена, че можех да съм мъртва, но за щастие имах ангел, който бдеше над мен през тази нощ", пише още тя в емоционален пост във Фейсбук. 

Шефът на полицията в Жирард Джон Норман потвърди, че майката е имала разрешително за оръжие. "Тя притежава пистолет, за който има разрешително. Стреляла е по някой, който влиза през вратата", каза той, цитиран от 21 News. Щатските прокурори все още не са решили дали да повдигнат обвинения. 

"Ако знаете, че някой има пистолет за самозащита и не ви очаква, обадете се, когато влизате в дома, дори ако ставате да пиете вода посред нощ.", съветва шериф Нарман. 
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай