Кралска война на Острова! Подгониха култов филм

Заради репутацията на Чарлз III

Кралска война на Острова! Подгониха култов филм | StandartNews.com

Бъкингамският дворец предприема действия, за да защити репутацията на крал Чарлз от „експлоататорската“ драматизация на Netflix за неговия горчив брак и развод с принцеса Даяна – и аферата му с кралицата Камила – в петия сезон на "The Crown" - "Короната".

Популярната кралска драма ще се фокусира върху развода на тогавашния принц и принцеса на Уелс в последния си сезон, който ще излезе на 9 ноември.

През уикенда трейлър, показа принцеса Даяна, изиграна от Елизабет Дебики , и принц Чарлз, изигран от Доминик Уест, подготвящи се за телевизионни интервюта за връзката им.

Премиерата ще дойде два месеца след старта на управлението на крал Чарлз, като Бъкингамският дворец се готви да защити репутацията на новия монарх, тъй като високопоставен кралски източник подчерта, че шоуто е „драма, а не документален филм“.

Приятел на краля каза, че международният стрийминг гигант Netflix няма „никакви притеснения да омаловажава репутациите на хората“, заклеймявайки шоуто като „експлоататорско“

„Това, което хората забравят, е, че в основата на това има истински човешки същества и реални животи“, казаха те пред  английския"Телеграф".

Последният клип показва репортер, който нарича действията на кралската двойка „пълна война“, тъй като бракът им се влошава. 

Сезонът не е отложен след смъртта на кралица Елизабет II и не са направени промени в съдържанието му в светлината на събитията от този месец. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай