Колко пари има Медведев? Той отговори

Естествено, отрича за авоари в чужбина

Колко пари има Медведев? Той отговори | StandartNews.com

Тези ограничения няма да променят нищо. Това обяви някогашният руски държавен глава Дмитрий Медведев, цитиран от РИА Новости.

Днес той обяви, че тези решения могат да са чудесен повод за преразглеждането на диалога със страните, които ги обявиха. Разгледано ще бъде и прекратяване на диалога за стабилност.

Обяви, че той няма никакви авоари в други страни. Същото важи и за представителите на неговото семейство.

За това и Медведев не се чувства притеснен от западните действия. Руското правителство разглежда различни решения.

Може да се възстановят много важни за него институции. Има вариант страната да национализира имуществото на чуждестранни граждани.

Медведев смята, че дори американските представители разбират, че подобни действия няма да променят реалността. Прогнозира консолидиране на властта, управленските елити и гражданите.

В събота Европейският съюз добави Дмитрий Медведев, Михаил Мишустин, Владимир Колокольцев и Сергей Иванов в списъка със санкции. Това се посочва в документ, публикуван в официалния вестник на Европейския съюз. Както каза по-рано ръководителят на дипломацията на ЕС Жозеп Борел, ограниченията на ЕС ще бъдат същите като за други лица, които са в списъците: те се отнасят до замразяването на активи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай