Кейт донесе тайно послание на Елизабет. Островът гадае

По повод годишнината от смъртта на кралицата

Кейт донесе тайно послание на Елизабет. Островът гадае | StandartNews.com

Появата на Кейт Мидълтън на годишнината от смъртта на крализа Елизабет стана причина за доста дискусии на Острова.

Журналисти разкриха тайното значение на тоалета и бижутата, с които Кейт Мидълтън се появи на службата в катедралата "Сейнт Дейвид" в Уелс по случай първата годишнина от смъртта на кралица Елизабет II.

Благодарение на тясната талия и структурираните рамене, тоалетът създаде форма на пясъчен часовник и подчерта тънката фигура на Катрин, която многократно е ставала обект на обществена дискусия, пише Шоу Блиц.

Аксесоарите, които съпругата на принц Уилям използва, бяха в същата цветова гама: тънък клъч на Mulberry Bayswater и чифт велурени обувки на Gianvito Rossi.

Нещата, с които Мидълтън се появи на тъжната годишнината, изобщо не са случайни и в тях се крие тайно послание, смятат журналистите.

Между другото, за първи път Мидълтън се появи с тази рокля през декември 2022 г. на коледната служба в Уестминстърското абатство. Този път обаче тя бе вложила тайно послание във визията си.

На ушите си принцесата бе сложила перлени обеци, подарени й от Елизабет II. В миналото въпросното бижу е принадлежало на самата кралица и тя многократно се е появявала с него пред публика, включително и на сребърния си юбилей през 1977 г.

Мидълтън е носила обеците няколко пъти, като за последно използва бижуто на погребението на кралицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай