Къде са влюбените в Кремъл деца на Путин

И тези на руската номенклатура живеят на Запад

Къде са влюбените в Кремъл деца на Путин | StandartNews.com

В книгата си "21 урока за 21. век" израелският писател и визионер Юал Харари се пита защо, пътувайки по света, все още среща хиляди хора, които чакат за американски зелени карти, вижда стотици, поели към Западна Европа, има познати, избрали за ​своя втора родина Япония или Китай. И до момента не е срещнал нито един, решил да емигрира в Русия, пише Марица..

Отговорът му е прост - защото човекът по природа обича промяната, стремежът към нея движи човешкия прогрес. А в Русия животът се променя твърде бавно. Почти няма човек, който да дочака... 

В това може би се съдържа и най-голямата демагогия на пропагандната машина в Москва. Да, нашият свят е по-добрият, но за децата си ще изберем по-сигурния.   

В разгара на войната в Украйна все повече хора се питат къде живеят наследниците на Кремъл. Отговорът е еднозначен - на Запад.

Екатерина, малката дъщеря на президента Владимир Путин от брака му с бившата вече първа дама Людмила, отдавна живее в Мюнхен. През 2013 г. тя се омъжи за корееца Юн Джун Вон.

По-голямата - Мария, живее в Холандия, в гр. Ворсхоотен, недалеч от Хага. Тя обитава заедно с 33-годишния холандец Йорит Фаассен луксозен мезонет, който заема последните етажи в елитна сграда. 

Актуалната спътница в живота на руския президент -  Алина Кабаева, има деца, които не носят фамилията на Путин. Светските хроникьори по света обаче са сигурни, че те са от връзката на бившата световна шампионка по художествена гимнастика с властелина на Кремъл. Напоследък Кабаева и децата не се показват никъде публично, а някои източници твърдят, че семейството се е изнесло в Швейцария. 

Къде е младият Медведев

 Синът на бившия президент и премиер Дмитрий Медведев - Иля, също напоследък живее д​алеч от ​родината. Докато баща му бе в Кремъл, Иля учеше в Русия. По-късно младежът направи своя избор, като предпочете да продължи образованието си в университета в Масачузетс, САЩ. 

Бившата мадам Пескова и дъщерите са истински парижанки 

Сред най-обсъжданите семейства в Русия е това на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков. Неговата бивша съпруга Екатерина и трите деца живеят в престижна част на Париж от над десет години. Лично Путин назначава навремето мадам Пескова за ръководител на руския Център за наука и култура във Франция. Една от дъщерите на президентския говорител​ - Лиза, е възпитаничка на елитен парижки пансион и в момента е студентка във френската столица. „Аз, също като мнозина от моето поколение, съм човек на света ​- космополит. И се смея на постоянните обвинения, че трябва да живея в Русия“, казва Лиза в интервю за руския новинарски сайт. Тема на коментари е и доведената дъщеря на Песков - Саша. Тя пък има американско гражданство.

Драмата на госпожица Лаврова

Единствената дъщеря на руския външен министър Сергей Лавров почти не помни московския си дом. Екатерина Винокурова прекарва близо 20 години в САЩ, където изучава политически науки в Колумбийския университет. По-късно отива във Великобритания, където завършва Лондонското училище за икономически науки. Възпитаничка на същото учебно заведение е и дъщерята на бившия губернатор на Красноярския край Александър Хлопонин - Любов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай