Какво си казаха сдобрените Уилям и Хари /СНИМКИ/

Нови коментари за отношенията между принцовете

Какво си казаха сдобрените Уилям и Хари /СНИМКИ/ | StandartNews.com

Принцовете Уилям и Хари се сдобриха и вече си говорят. Това е най-коментираната новина на Острова, след като целия свят видя как в събота на погребението на дядо си двамата братя застанаха един до друг.

ВИЖ ОЩЕ: Как Кейт накара Уилям и Хари да си говорят /СНИМКИ/

Отчуждените братя Отчуждените братя

Какво си казаха? Британската преса не спира да гадае. Позовавайки се на експерти по разчитане на устните Дейли експрес предаде реплики от разговора на братята, които бяха събрани от съпругата на Уилям Кейт. Когато след службата тримата се оказаха един до друг, Кейт деликатно се измъкна и остави братята сами.

Докато сваляха маските си, Уилям каза: „Да, беше страхотна  служба, нали“, на което Хари отговори: „Беше както искаше“, пише британското издание. Братята разговаряли с архиепископа на Кентърбъри, а по-късно Уилям казал на брат си: „Красива служба, ах, музиката“.

Отчуждените братя бяха забелязани заедно за първи път от повече от година, докато вървяха зад ковчега на херцога на Единбург преди погребението в замъка Уиндзор. И по-късно те бяха уловени рамо до рамо, слагайки край на враждата, която ги разкъсва, след като Хари се оттегли от семейството, за да продължи нов живот в Америка.

38-годишният Уилям и 36-годишният Хари изминаха мълчаливо осемминутно шествие от четириъгълника на замъка до параклиса „Сейнт Джордж“ като бяха от двете страни на братовчед им Питър Филипс. По време на церемонията те не си размениха нито една дума или поглед.Херцогът на Кеймбридж седеше с Кейт Мидълтън

Том Брадби от ITN каза: „Често се казва, че погребенията са време за помирение и това е сцена, която много хора искаха да видят, не на последно място и самото семейство.“

Коментаторът Ив Полард каза: „Говореха. Възможно е да бъдат преодолени различията. Говореха - и това трябва да е много добър знак. Да се ​​надяваме, че ще разрешат неотдавнашните си проблеми, защото кралицата има нужда и от двамата. Тихо се надявахме, че загубата на техния дядо, когото и Уилям, и Хари обичаха дълбоко, може да започне лечебен процес”

Кралската авторка Сали Бедел Смит напомни на милионите американски зрители за неразривната връзка, която споделят. В американско телевизионно интервю тя каза: „Уилям беше на 15, а Хари на 12, когато вървяха зад ковчега на майка си принцеса Даяна и погребението на дядо им ще предизвика дълбоки спомени за това.”.

До вечерта преди погребението на Даяна все още не беше решено дали Уилям и Хари трябва да вървят след ковчета, припомни Сали Бедел Смит. И разказа: „Филип им каза:„ Ако не ходите, ще съжалявате до края на живота си “. И тогава той им каза: „Ако ходите, аз ще ходя с вас“.

Сега, 23 години по-късно и обединени за пореден път в скръб, Уилям и Хари се появиха заедно, за да направят първите предварителни стъпки към мира.

https://lupa.bg/f/news/b/113/470a48c19f3711d8e97d1784e2c6f6ac.jpeg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай