Извергът от Кливланд имал гадже кукла

Извергът от Кливланд имал гадже кукла | StandartNews.com

Кливланд. Ариел Кастро, който държа в плен три млади жени в продължение на 10 години, се разхождал навън с пластмасова кукла, която трябвало да изглежда като негова приятелка. Куклата била използвана и за оръжие срещу съпругата му Гримилда Фигероа, която той редовно пребивал, разказват близки на насилника. С разкриването на все повече детайли за ужасите, извършвани от Кастро, цялото му семейство се обърна срещу него. Майка му се извини на всички за злите действия, а дъщеря му поиска смъртно наказание за баща си.

Куклата, която Кастро постоянно возел на предната седалка на колата си, предизвиквала голямо недоумение от околните, разказва сестрата на съпругата му - Елида Карабало. Той не се разделял никъде с манекена, който бил в тъмнокафяв цвят и с руса перука. Возел куклата демонстративно, за да се покаже от околните, че на седалката до него има жена. Обикновено държал манекена в гаража си. Манекенът бил използван и като оръжие срещу съпругата му Гримилда. Веднъж Кастро я бутнал надолу по стълбите с куклата. Жената претърпяла тежка черепна травма, а Кастро не се отделил и за миг от нея по време на престоя й в болницата, за да не разкаже какво е станало. Кастро й нареждал какво да яде, как да се облича и как да се държи. Забранявал й да носи къси поли и дори я карал да влиза в кашон и да не излиза оттам без негово разрешение. Заплашвал я, че ако се опита да го напусне, ще я убие. Гримилда починала миналата година, според сестра й заради раните, нанасяни й от Кастро.

Заради зверствата, извършвани от Кастро, повечето му близки роднини го заклеймиха и се отрекоха от него. Майка му Лилиан Родригес каза, че съжалява за стореното от него, както и за близките на пострадалите. Няма информация тя да е знаела за зверствата. Дъщеря му Арлене, която била най-добра приятелка на отвлечената Джина преди нападението срещу нея, поиска смъртно наказание за баща си.

Самият Кастро пък обвинява свои роднини и тормоз в детството си за това, че се е превърнал в чудовище. Той твърди, че чичо му го е насилвал като дете и затова е станал такъв.

Междувременно трите жертви на Кастро - Аманда Бери, Джина Дехесус и Мишел Найт, се опитват да се върнат към нормалния живот, но това става бавно и трудно. Трите били дотолкова свикнали една с друга, че ставали нервни, когато са разделени, разказват техни близки. Също така Джина ставала нервна и в компанията на мъже и предпочитала да е заобиколена само от жени.

Прокуратурата в Кливланд се готви да поиска смъртно наказание за Кастро по обвинение в причиняването на няколко аборта в къщата на ужасите. Срещу него вече има три обвинения за отвличане и изнасилване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай