Петък,

Изключителна драма с Долф Лундгрен! Признанието

От: Редактор -
1351
Изключителна драма с Долф Лундгрен! Признанието
A
A
A

Холивудският актьорът Долф Лундгрен разкри в откровено интервю, че от осем години води битка с рака и каза, че състоянието може да е причинено от предишната му употреба на стероиди.

Битката на Долф Лундгрен започва през 2015 г., когато лекарите за първи път откриват и отстраняват злокачествен тумор на бъбрека.

През следващите пет години нещата изглеждат наред. През 2020 г. обаче актьорът се връща в Швеция и след като получава киселинен рефлукс, си прави ядрено-магнитен резонанс. Оказва се, че в тази област има още няколко тумора.

Още тумори са открити през есента на 2021 г., когато Лундгрен пристига в Лондон, за да снима продълженията на "Аквамен" и "Непобедимите".

Нещата се оказват много по-лоши, отколкото изглеждат.

"Лекарят заговори за всички тези различни тумори извън бъбреците. Започна да казва неща като: "Вероятно трябва да си вземете почивка и да прекарвате повече време със семейството си" и т.н. Попитах го: "Колко време мислиш, че ми остава?" Мисля, че каза две или три години, но по гласа му разбрах, че вероятно смята, че е по-малко", споделя Долф Лундгрен.

Мисълта, че може да умре не стряска актьора, който казва, че е имал "страхотен живот".


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com