Неделя,

Близък на Берлускони го навести в болницата. Не можа да повярва

От: Иван Ангелов, сн. архив -
2077
Близък на Берлускони го навести в болницата. Не можа да повярва
A
A
A

Силвио Берлускони, който от сряда е в интензивното отделение в болницата "Сан Рафаеле" в Милано, вече иска да се прибере вкъщи, казаха днес медицински източници, цитирани от АНСА.

Медийният магнат, лидер на партия "Форца Италия" и бивш премиер е лекуван от белодробна инфекция и хронична левкемия.

Състоянието на 86-годишния милиардер е стабилно, макар че той все още има белодробна инфекция, заявиха цитираните медицински източници.

Джани Лета, близък съветник на бившия италиански премиер, каза днес, след като го посети, че Берлускони е по-добре, отколкото е очаквал.

"Разговаряхме и според мен е той е по-добре, отколкото си мислех. Може да му пожелаем Честит Великден, защото e поел по пътя на възстановяването, да не кажа на възкресението", заяви Лета пред репортери.

Също днес Паоло Барели, лидерът на групата на "Форца Италия" в долната камара на италианския парламент, каза, че третата нощ на бившия премиер в интензивно отделение "e преминала спокойно". "Берлускони реагира на терапиите, това е много важно и ни дава надежда", добави той.

"Тежко е, но ще успея и този път", каза вчера по телефона медийният магнат на Аугусто Миндзолини, редактор на неговия семеен вестник "Джорнале".


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com