Петък,

Идва ли краят на режима на Путин? Прогноза на астролози

От: Агенция Стандарт -
20328
Идва ли краят на режима на Путин? Прогноза на астролози
A
A
A

Войната в Украйна може да приключи толкова внезапно, колкото започна. Повратен ще бъде периодът през април, когато Украйна ще влезе в знака на Телец, който е знакът на страната. Това съобщава "Обозревател", като цитира съобщение на астролога Елена, публикувано на страницата ѝ в Инстаграм.

Според нея, отстъплението на руските войски от Украйна ще започне в края на месеца - нашествениците ще понесат големи загуби и повече няма да могат да водят война. В същото време Украйна ще получи голяма подкрепа и помощ от цял свят.

"Знакът на Украйна е Телец, а ние сме под покровителството на Венера. Врагът ще бъде победен и ще отстъпи точно на 22-23 април, когато Украйна влезе в знака на Телец", отбелязва астроложката.

Според нея, Украйна ще може да си върне окупираните Крим и Донбас, но за тях ще има ожесточени битки и са възможни тежки загуби от украинска страна. Това ще бъде много труден период за страната, но благодарение на него ще бъде възможно пълно възстановяване на териториалната цялост. "Донецк, Луганск и Крим ще се върнат в Украйна. Това ще бъде голяма цена, големи загуби и преговори", обобщава експертката по звездите.

Астроложката Наталия Нестеренко на свой ред казва, че войната в Украйна ще сложи край на режима на руския президент Владимир Путин, но самите боеве могат да се проточат. Освен това известният френски ясновидец Нострадамус е предвиждал голяма война в Европа през 2022 г., но първоначално се смяташе, че тя ще засегне Париж.

След началото на руската инвазия в Украйна пророчествата на ясновидеца били преразгледани. Според италианския вестник Il Riformista вероятно голямата столица, за която говори Нострадамус, е Киев. Прорицателят пише, че градът ще бъде обсаден и около него ще има тела на загинали хора. В своите четиристишия гадателят твърдял, че много кръв и бедствия очакват света през 2022 г. Войната ще предизвика масово разселване на хора, миграционна криза и ще увеличи проблема с глада.

Той също така пророкувал, че през 2022 г. ще умре световен лидер. Някои смятат, че това ще е Путин.

На свой ред авторът на канала Irina Astrology Horoscope твърди, че Украйна ще спечели войната с Русия, но военните действия могат да се проточат - периодите на примирие ще се редуват с нови атаки. Според нея смърт очаква руския президент Владимир Путин, но има няколко сценария.

"Има два варианта. Първият е насилствена смърт, тоест могат да го застрелят, да го отровят или да прекъснат въздуха в бункера. Много голяма вероятност за това е пролетта-лятото на 2022 г. Но ако никой няма смелостта да направи това, тогава той ще умре от естествена смърт от някакви заболявания, вероятно онкологични, в края на 2023 г. Дори и при най-положителните сценарии му остава година и половина", твърди астроложката, предава "Пик".

Тя прогнозира, че през април Украйна и Русия ще сключат мирно споразумение, но това ще предизвика голямо недоволство сред украинското общество, защото са възможни териториални отстъпки. Договорът няма да спре войната напълно, а ще я прехвърли в "хибридна" фаза.

Според експертката по звездните движения най-трудният период за Украйна ще бъде август-септември 2022 г. - ще започне икономическа криза, която ще удари много силно по джобовете на гражданите, възможно е и възобновяване на военните действия. През ноември и декември ситуацията ще се промени драстично - Украйна може да си върне Крим и Донбас и ще започнат плащания на репарации. "И от този момент нататък ще се качим на релсите: ще възстановяваме, повишаваме икономиката. Особено добро за Украйна ще бъде лятото на 2023 г. Украйна ще бъде приета в ЕС и може би дори ще бъде приета в НАТО въпреки възможните подписани споразумения... Ще бъдем символ на свободата в целия свят. Защото Украйна се бори за нея", обобщава астроложката.


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички