Идва ли краят на режима на Путин? Прогноза на астролози

Смята се, че през април Украйна и Русия ще сключат мирно споразумение

Идва ли краят на режима на Путин? Прогноза на астролози | StandartNews.com

Войната в Украйна може да приключи толкова внезапно, колкото започна. Повратен ще бъде периодът през април, когато Украйна ще влезе в знака на Телец, който е знакът на страната. Това съобщава "Обозревател", като цитира съобщение на астролога Елена, публикувано на страницата ѝ в Инстаграм.

Според нея, отстъплението на руските войски от Украйна ще започне в края на месеца - нашествениците ще понесат големи загуби и повече няма да могат да водят война. В същото време Украйна ще получи голяма подкрепа и помощ от цял свят.

"Знакът на Украйна е Телец, а ние сме под покровителството на Венера. Врагът ще бъде победен и ще отстъпи точно на 22-23 април, когато Украйна влезе в знака на Телец", отбелязва астроложката.

Според нея, Украйна ще може да си върне окупираните Крим и Донбас, но за тях ще има ожесточени битки и са възможни тежки загуби от украинска страна. Това ще бъде много труден период за страната, но благодарение на него ще бъде възможно пълно възстановяване на териториалната цялост. "Донецк, Луганск и Крим ще се върнат в Украйна. Това ще бъде голяма цена, големи загуби и преговори", обобщава експертката по звездите.

Астроложката Наталия Нестеренко на свой ред казва, че войната в Украйна ще сложи край на режима на руския президент Владимир Путин, но самите боеве могат да се проточат. Освен това известният френски ясновидец Нострадамус е предвиждал голяма война в Европа през 2022 г., но първоначално се смяташе, че тя ще засегне Париж.

След началото на руската инвазия в Украйна пророчествата на ясновидеца били преразгледани. Според италианския вестник Il Riformista вероятно голямата столица, за която говори Нострадамус, е Киев. Прорицателят пише, че градът ще бъде обсаден и около него ще има тела на загинали хора. В своите четиристишия гадателят твърдял, че много кръв и бедствия очакват света през 2022 г. Войната ще предизвика масово разселване на хора, миграционна криза и ще увеличи проблема с глада.

Той също така пророкувал, че през 2022 г. ще умре световен лидер. Някои смятат, че това ще е Путин.

На свой ред авторът на канала Irina Astrology Horoscope твърди, че Украйна ще спечели войната с Русия, но военните действия могат да се проточат - периодите на примирие ще се редуват с нови атаки. Според нея смърт очаква руския президент Владимир Путин, но има няколко сценария.

"Има два варианта. Първият е насилствена смърт, тоест могат да го застрелят, да го отровят или да прекъснат въздуха в бункера. Много голяма вероятност за това е пролетта-лятото на 2022 г. Но ако никой няма смелостта да направи това, тогава той ще умре от естествена смърт от някакви заболявания, вероятно онкологични, в края на 2023 г. Дори и при най-положителните сценарии му остава година и половина", твърди астроложката, предава "Пик".

Тя прогнозира, че през април Украйна и Русия ще сключат мирно споразумение, но това ще предизвика голямо недоволство сред украинското общество, защото са възможни териториални отстъпки. Договорът няма да спре войната напълно, а ще я прехвърли в "хибридна" фаза.

Според експертката по звездните движения най-трудният период за Украйна ще бъде август-септември 2022 г. - ще започне икономическа криза, която ще удари много силно по джобовете на гражданите, възможно е и възобновяване на военните действия. През ноември и декември ситуацията ще се промени драстично - Украйна може да си върне Крим и Донбас и ще започнат плащания на репарации. "И от този момент нататък ще се качим на релсите: ще възстановяваме, повишаваме икономиката. Особено добро за Украйна ще бъде лятото на 2023 г. Украйна ще бъде приета в ЕС и може би дори ще бъде приета в НАТО въпреки възможните подписани споразумения... Ще бъдем символ на свободата в целия свят. Защото Украйна се бори за нея", обобщава астроложката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай