Голям удар! Уникална реч на адвоката на Джони Деп

Това, което е заложено на карта в този процес, е доброто име на един човек

Голям удар! Уникална реч на адвоката на Джони Деп | StandartNews.com

Адвокатът на Джони Деп призова днес съдебното жури да признае бившата съпруга на актьора Амбър Хърд за виновна в клевета заради обвинения в домашно насилие и да му върне "живота", предава БГНЕС.

"Това, което е заложено на карта в този процес, е доброто име на един човек", заяви Камил Васкес, адвокат на звездата от "Карибски пирати", в заключителните си речи в окръжния съд на окръг Феърфакс близо до столицата на САЩ.

"Ние ви молим да върнете живота на г-н Деп, да кажете на света, че г-н Деп не е насилникът, за когото мис Хърд твърди, че е, и да държите мис Хърд отговорна за лъжите ѝ", каза Васкес.

"Доказателствата, представени в този процес, показват, че госпожа Хърд е насилникът", добави тя. "Тя е упражнявала насилие, злоупотребявала е и е била жестока."

Днес съдия Пени Азкарате ще предаде делото на седемчленното жури, което ще поднови във вторник обсъжданията.

58-годишният Деп заведе дело за клевета срещу Хърд във Вирджиния заради статия, която тя написа за „The Washington Post“ през декември 2018 г. и в която описва "публична фигура, представляваща домашното насилие".

Родената в Тексас Хърд, която имаше главна роля в "Аквамен", не назова името на Деп в статията, но той я съди за това, че е намекнала, че той е домашен насилник, и поиска обезщетение от 50 млн. долара.

36-годишната Хърд предявява контраиск за 100 млн. долара, твърдейки, че е претърпяла "безогледно физическо насилие и злоупотреба" от негова страна.

Десетки свидетели дадоха показания по време на процеса, включително бодигардове, холивудски мениджъри, агенти, експерти от развлекателната индустрия, психиатри, лекари, приятели и роднини.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай