Гений! Как мъж прекара Мъск с нова Tesla

Какви комбинации е направил при покупката

Гений! Как мъж прекара Мъск с нова Tesla | StandartNews.com

Американец от Калифорния е направилр почти гениална схема! Като си е купил нова електрическа кола Tesla Model 3 за 13 620 долара. В същото време цената на такъв модел е 37 120 долара.

Мъжът e споделил., че е успял да си купи електрическата кола почти три пъти по-евтино от обявената цена благодарение на уникална комбинация от държавни и местни отстъпки. Интересното е, че такава покупка се счита за законна.

Електрическият автомобил се е намирал в инвентара на Tesla, което е дало възможност за намаляване на цената му с 4120 дорала. Други 4000 долара пък са премахнати от цената чрез програми за стимули за електрически автомобили от Central Coast Community и Monterey Bay Air Resources District.

Поради финансовите проблеми, с които се сблъсква Зохар миналата година, той получава право на най-високите отстъпки във всяка програма, достъпна за хора с ниски доходи.

Неговите доходи обаче впоследствие се увеличават, така че кредитният му рейтинг се подобрява през 2023 г. Това е дало възможност за получаването на федерален заем на стойност 7500 долара за електрическата кола.

Електромобилът е боядисан в сив цвят Midnight Silver Metallic и има бял интериор. Автомобилът е с 18 цолови Aero джанти с всесезонни гуми. Zohar също така е получил безплатен тримесечен абонамент за автопилота FSD.

На американеца му се наложило да плати 1390 долара за доставка и данък от 9,25%, което е 3515 долара. В крайна сметка електромобилът Tesla Model 3 му струвал 18 525 долара, пише Ауто Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай