Египет разследва датски фотограф – правил секс на пирамида

Андреас Хвид сам публикува серия от снимки

Египет разследва датски фотограф – правил секс на пирамида | StandartNews.com

Египетските власти разследват датски фотограф, който се изкачил на Великата пирамида в Гиза и правил секс с приятелката си на върха й, пише “Вайс”.

Андреас Хвид сам публикува серия от снимки и видеоклип как с приятелката му катерят пирамидата, което само по себе си е забранено. На част от снимките обаче се вижда как двойката прави секс.

Фотографиите не бяха добре приети от египетското общество и власти. Египетският министър на антиките Калед Ел-Анани разпореди разследване по случая, което да установи дали фотографът наистина е снимал порнографско видео на върха на пирамидата.

Потребители онлайн се усъмниха в автентичността на видеото, като посочват, че зоната около пирамидите е строго охранявана през нощта.

Пред датско издание Хвид увери, че снимките и видеоклипът са съвсем истински, като посочи, че в бъдеще няма да ходи в Египет, за да не го арестуват.

По случая вече има арестувани хора - човек, който отдава камили под наем и местна жена, помогнали на Хвид и приятелката му да изкачат пирамидата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай