Джоли и Кидман - най-щастливата и най-тъжната за 2014-а

Джоли и Кидман - най-щастливата и най-тъжната за 2014-а  | StandartNews.com

Анджелина Джоли и Никол Кидман направиха равносметка за 2014-а. Две от най-красивите жени на планетата имаха коренно различен опит от изминалите 12 месеца. Джоли сподели, че е имала "невероятна година", а Никол заяви в Сидни, че 2014 г. била най-трудната в живота й. Анджи се омъжи за Брад Пит през август и представи филма си "Unbroken", в който застава зад камерата като режисьор. Звездата се похвали, че 2014 г. е била страхотна, но се надява бъдещето й да бъде още по-ярко.

"Омъжих се, моят син Мадокс вече е тийнейджър и представих този филм на света", сподели късметлийката Джоли. Неотдавна тя разкри, че планира да се откаже от актьорската си кариера, за да се фокусира върху режисурата.
Кидман обаче загуби баща си Антъни в Сингапур.

"Изпитанията за семейството ми бяха големи, каза Никол пред излизащия в Сидни вестник "Дейли телеграф". Докторът почина през септември, след като получи инфаркт на миокарда, докато бе на гости на другата си дъщеря - Антония.

В професионален план 2014 г. също не бе успешна за Никол. Излезлият миналия месец по екраните в Северна Америка психологически трилър "Преди да заспя", в който Кидман партнира на Колин Фърт, събра малко повече от 2 милиона долара приходи от прожекции, което не може да покрие бюджета на лентата. По-рано друг филм с нейното участие - "Принцесата на Монако" на Оливие Даан, не получи ласкави отзиви от критиката и бе освиркан на кинофестивала в Кан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай