Дъщерята на Ален Делон с горещи новини за състоянието му

Какво коментира и нейният адвокат

Дъщерята на Ален Делон с горещи новини за състоянието му | StandartNews.com

Мярката за засилено попечителство, под която беше поставен 88-годишният и тежко болен Ален Делон, е "прекомерна" и несъмнено се възприема като унижение от актьора, предаде АФП, цитирайки адвоката на Анушка Делон, дъщерята на "свещеното чудовище" на френското кино.

Ален Делон, който през 2019 г. претърпя инсулт и освен това страда от лимфом, през януари беше поставен под режим на съдебна защита.

Ален Делон гледа новини, изразява се. В експертно становище от януари беше посочено, че със сигурност актьорът има някои промени в разсъдъка, но не го е загубил, допълва адвокатът на Анушка Делон.

"Понякога той е добре, понякога не. Колкото до разговорите с дъщеря му, той се люшка между "дразниш ме" и "приемам лекарствата, които ми дават", казва адвокатът.

От началото на януари трите деца на Ален Делон водят братоубийствена война чрез медиите и съдилищата, като всяко от тях се кълне, че иска да защити филмовата легенда, чието здраве се влошава след инсулта през 2019 г., пише БТА.

Синовете му - 59-годишният Антони и 29-годишният Ален-Фабиан, смятат, че актьорът е манипулиран от сестра им, 33-годишната Анушка, която уж крие от тях здравословното му състояние и иска да го върне в Швейцария, за да избегне плащането на твърде големи данъци върху наследството.

Анушка, от своя страна, обвинява братята си, че застрашават живота на актьора от "Басейнът" и "Гепардът". Дъщерята на Ален Делон твърди, че е искала да заведе баща им в Швейцария, за да продължи да се лекува там.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай