Борис Джонсън няма да сдаде властта преди сватбата си

Борис и Кари Джонсън, които сключиха брак през 2021 г., ще платят за пищно сватбено тържество в Чекърс

Борис Джонсън няма да сдаде властта преди сватбата си | StandartNews.com

Британският премиер в оставка Борис Джонсън продължава да се забърква в скандали. „Daily Mail” съобщава, че министър-председателят смята да се задържи на власт докато отпразнува сватбата си“ в края на юли.

Борис и Кари Джонсън, които сключиха брак през 2021 г., ще платят за пищно сватбено тържество в Чекърс, резиденция в провинцията на министър-председателя на Обединеното кралство. Според „The Telegraph“ обаче "на премиера ще му отнеме повече от година, за да спести за събитието“. По тази причина на Острова се завъртяха слухове, че министър-председателят в оставка ще се възползва от позицията си, за да поеме разходите по празненството, пише "Телеграф".

Източник на консерваторите заяви пред „The Mirror“: „Не е за вярване, че дори след всички критики, които Джонсън получи заради лъжите и измамите си, една от причините той да остане е сватбеното му тържество да бъде в Чекърс. Това е национално богатство, а не негов личен дом. Семейство Джонсън трябва да направи прилично нещо и да намери друго място“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай