Бомба в Der Spiegel! Дъщерята на Путин с дете от Зеленски

Какво става в семейството на руския президент?

Бомба в Der Spiegel! Дъщерята на Путин с дете от Зеленски | StandartNews.com

Истинска бомба хвърлиха „Важные истории“ и Der Spiegel. Съвместно разследване на двете издания обяви, че руският президент Владимир Путин има зет на име Зеленски, но не Володимир, а Игор. Той също е артист, но не го е докарал до президент, както украинският му съименник, предаде БЛИЦ.

Според медиите дъщерята на Путин Катерина Тихонова, която явно се е разделила с предишния си съпруг нефтения магнат Кирил Шалимов през 2017 г., е летяла до Мюнхен повече от 50 пъти през последните години. Балетистът Игор Зеленски живее и работи там от 2016 г. Тихонова се е готвела да се премести да живее в Германия в края на 2019 г., предава "Телеграф".

От 2018 г. Зеленски е член на управителния съвет на Националния фонд за културно наследство, който отговаря за изграждането на културни и образователни комплекси в регионите на Руската федерация. Проектът е иницииран лично от Путин.

Според журналистите Тихонова и Зеленски имат дъщеря, родена през 2017 г.

Игор Зеленски е бивш балетист в Бавария. Той напуска през април 2022 г. Очевидно е уволнен заради отказ да осъди публично Русия за войната ѝ срещу Украйна.

Къде са били Зеленски и дъщерята на Путин Катерина Тихонова оттогава насам, журналистите не знаят. Der Spiegel се опитва да се обади на Зеленски, но той не вдига телефона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай