UK магнат подкрепи петицията срещу "новите имигранти"

UK магнат подкрепи петицията срещу "новите имигранти" | StandartNews.com

Лондон. Бизнес магнатът Пол Сайкс, дал обещание да направи „всичко необходимо", за да помогне на Партията за независимост на Великобритания, се включи в "кръстоносния поход" на Daily Express за запазване на граничния контрол за  "новите имигранти" от България и Румъния след 1 януари.

Към момента повече от 120 хил. души са подписали петицията, която отправя апел към британския премиер Дейвид Камерън да се противопостави на Брюксел и да запази работните ограничения за гражданите на Румъния и България, които трябва да бъдат вдигнати на 1 януари.

В деня, когато обяви, че ще предостави огромна финансова подкрепа за ЮКИП за вота за Европейския парламент, бизнесменът Пол Сайкс заяви пред изданието, че „на 100% застава зад кръстоносния поход".

Магнатът – бивш поддръжник на Консервативната партия – твърди, че съкрушителната победа за партията на Найджъл Фараж ще засили натиска върху премиера да изтегли напред във времето провеждането на предложения референдум за членството на Великобритания в ЕС от 2017 г. на 2015 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай