Звездите пеят без пари за "Славия"

Звездите пеят без пари за "Славия" | StandartNews.com

София. Всички изпълнители, които днес ще пеят и свирят на концерта по повод вековния юбилей на "Славия", не са искали хонорар, разкри президентът на футболния клуб Венци Стефанов.

"Славистите са възпитани. Това е най-интелигентната публика. Ето го Данчо Караджов. Вижте го. Бял човек", каза Венци. "Всеки може да бъде левскар или цесекар. Или от "Ботев", от "Локомотив" и т.н. Да си славист е чест и религия", отсече той.

"Защо юбилейният ни концерт няма да е на стадиона? Е, това не е Лепа Брена, за да я караме да пее на стадион. Нека кажа, че никой от изпълнителите, които ще участват на концерта, не е поискал и стотинка. И им прави чест", добави Стефанов.

И фенклуб "Гунди" честити на "белите"

Фенклубът на синята легенда Георги Аспарухов - Гунди също поздрави "Славия" за 100-годишнината. В сградата на БНР бе организиран прием за юбилея. Представител на фенклуба на Гунди връчи официално плакет и пожела на "белите" минимум още 100 години радост.

Привържениците пък се насладиха на бялото шампанско и черния хайвер. После някои от феновете посетиха параклиса до радиото и запалиха свещ за "Славия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай