Зума: Намерихме пари за "Локо"

Зума: Намерихме пари за "Локо" | StandartNews.com

Почетният президент на "Локо" (Пд) Христо Бонев влезе в ролята на добрия вестител. Днес Зума се изпъчи с думите: "Край на мъките! "Локомотив" вече е спасен. Осигурени сме финансово и спокойно вече ще може да планираме развитието си. Два спонсора ще осигурят напълно издръжката на нашия клуб", заяви "черно-бялата" легенда пред "Марица". Не пожела да разкрие имена и цифри.

"Изричното желание на двете компании е за момента да не се споменават. Това ще го обявим на специална пресконференция вероятно другата седмица", уточни Зума. Той изля душата си и това, което не му е давало мира. "Тази неизвестност от началото на годината направо ме убиваше. С Наско Узунов няма град в страната, в който да не сме били за помощ. Дори на моменти ме е обхващало отчаяние. Сега обаче усилията ни се възнаградиха. Това разбира се, се дължи на цялата "черно-бяла" общност. На тези, които и в най-тежките моменти не предадоха вярата си, а идваха на стадиона. Имаше мачове, когато бяхме 200 души заедно с полицейските кучета", изригна с култов лаф Бонев.

Спонсори и странни рокади на "Лаута"

"Локо" (Пд) е спасен!, обяви почетният президент на клуба Христо Бонев. Той разкри, че "черно-белите" ще бъдат осигурени финансово от два спонсора. "Аз и Наско Узунов сме хората, които свършиха това. Сега някой други си го приписват.

"Благодаря на тези, които в най-тежките моменти не предадоха вярата си, а идваха на стадиона. Имаше мачове, когато бяхме 200 души заедно с полицейските кучета", изригна с култов лаф Бонев.

Новината за спасителите обаче предизвика доста странни неща на "Лаута" три дни преди мача с "Левски". Старият УС в лицето на Велин Терзиев, Константин Думанов и Димитър Ботушаров се събра. Думанов, който имал 96% от акциите на клуба, вече не е изпълнителен директор. Този пост ще се заема от Терзиев. Това стана ден, след като двамата се скараха жестоко. "Думанов е внесъл документи с невярно съдържание в Търговския регистър. Искал е и да заложи емблемата. Освен това акциите са били в него, а не на името на сдружението", заяви Ботушаров. "Не знам какво става", заяви Николай Неделчев, който уж държеше акциите като шеф "Обединение за Локомотив".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай