Жозе: Играчите на Реал стояха на опашка пред огледалото

Жозе: Играчите на Реал стояха на опашка пред огледалото | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се изказа остро срещу футболистите на Реал Мадрид, като заяви, че голяма част от тях са се интересували от публичното им реноме, отколкото да печелят трофеи.

 

Португалският спец напусна "Бернабеу" миналото лято като признава, че за трите си години в тима не е впечатлен от отношението на играчите.

 

"Много често в Реал Мадрид играчите се редяха на опашка пред огледалото преди мач, докато реферите ги чакат в тунела", коментира Моуриньо за Esquire.

 

"Това е днешното общество. Младите хора се интересуват от такива неща. Те са 20 и нещо години, а аз съм на 51 години. Ако трябва да работя с тях, трябва да разбирам техния свят", добави мениджърът на Челси.

 

"Треньорът съм от 2000 година, така че сега работя с второ поколение футболисти. Преди беше така - играчите се опитваха да изкарват пари по време на кариерата си, за да може в края да са богати. А сега, хората от антуража им се опитват да ги направят богати още преди да е започнала кариерата им", сподели още Жозе Моуриньо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай