Живи сме, радва се ас на "Левски"

Живи сме, радва се ас на "Левски" | StandartNews.com

Нападателят на "Левски" Антонио Аниете разчувства феновете и съотборниците си с излияние в мрежата. Испанецът изля душата си след равенството 0:0 с "Лудогорец", което дава шанс на "сините" да стигнат до финала за купата. "Дълго време нямахме настроение и преживяхме много трудности. Вчера показахме, че сме живи и сме готови да отстраним "Лудогорец" за купата на България. Страхотна подкрепа от страна на футболистите. Благодаря ви и ще се видим на "Герена" на 29 април", написа той.

"Доказахме, че парите не играят и не са най-важното в този живот", заяви пък капитанът Владимир Гаджев.
Настроението се върна и в Георги Иванов. Спортният директор за пръв път от доста време влезе в съблекалнята усмихнат. Гонзо поздрави футболистите за мъжката игра в Разград и обяви, че имат сили да се справят с шампионите в реванша на 29 април.

"Славия" поднесе неприятен сюрприз на феновете на "Левски". Те ще трябва да гледат най-старото столично дерби, което наскоро навърши 100 години от сектор "Г". Последният се свързва винаги с ЦСКА и не е долюбван от "сините". От "Овча купел" обявиха, че те ще трябва да се настанят там. Нищо че на билетите им може да пише, че са за сектор "Б" или "В". Входът за агитката на "Левски" е 10 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай