Жан Тод с оптимистични новини за Шумахер

Лекуват Михаел така, че да се върне към по-нормален живот, разкри, президентът на FIA

Жан Тод с оптимистични новини за Шумахер | StandartNews.com

Оптимистични новини за Михаел Шумахер изнесе днес Жан Тод, президент на FIA. Според него легендата на Формула 1 е „лекуван“, за да може „да се върне към по-нормален живот.“ Тод е един от малцината, които се допускат лично до стария му приятел в дома му.
Извън това почти нищо не се знае за 51-годишния Шумахер след падането му на ски писта през 2013 г. „Много съм дискретен по този въпрос“, изтъкна пред „Уест Франс“ Тод, бившият шеф на Ferrari.
"Всички знаем, че Михаел е претърпял много сериозна контузия и, за съжаление, тя е с големи последици за него. Оттогава той е бил лекуван, за да може да се върне към по-нормален живот", добави той.
Тод бе помолен да коментира очаквания с огромен интерес дебют на сина на Шуми – Мик, във Формула 1 в американския тим Haas през следващата година. "Той е шампион във Формула 3 през 2018 г. и във Формула 2 тази година", припомни Тод. „Следващата стъпка е Формула 1 и вероятно ще бъде най-трудната за него. Но той показа, че има качествата да извлече максимума от една кола.”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай