Здравков: Проблемът бяха многото пропуски

Здравков: Проблемът бяха многото пропуски | StandartNews.com

София. Старши треньорът на "Левски" Антони Здравков остана разочарован след поражението с 0:1 от ЦСКА, като добави, че проблемът е бил в много пропуски, които неговите играчи са направили.

 

"Проблемът не беше, че ЦСКА игра с човек по-малко толкова време. Проблемът беше в ситуациите, в които оставахме очи в очи с техния вратар, в които трябваше да вкараме гол. Допуснахме по най-елементарния начин ЦСКА да получи дузпа срещу нас. Не мога да си обясня грешката", коментира специалистът пред ТВ7.

 

"Като игра отборът доминираше над ЦСКА. През цялото време им обяснявахме на момчетата да разиграват по земята и да центрират от фланговете, а не кой откъдето хване да я рита. Нашият отбор беше добре мотивиран, стараеше да се играе футбол. Емоцията обаче явно завладя футболистите и те се повлияха. Футболистите показаха нужния характер и желание за победа. Не може обаче да изпускаме толкова много положения в едно дерби. Един гол реално го решава, а ние пропуснахме цяла дузина. Моето бъдеще? Това ще го реши ръководството, оттук нататък те трябва да преценяват. Никой не се е бъркал на треньорите, тук няма власт, а работа, която да се върши", каза Здравков.

 

"Тези мачове почват да стават един голям цирк. Загриженост да спасяваме "Левски". Туре бе за втори жълт картон много преди това", каза от своя страна наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов.

 

"Срещу "Левски" балансът ни е положителен. Виждате, че хората, които влизат като резерви ни вадят мачовете. Това е едно оръжие, което в момента притежаваме. Изгубихме 5 човека за следващия мач, мисля, че нямахме нужда от това. Нашият отбор от тактическа гледна точка стоя перфектно. Ние обявихме още в началото, че този отбор ще го правим на три етапа – летния и зимния, които минаха и този, който предстои. ЦСКА винаги играе за победа. Армейският дух присъства на терена. Мачът се опорочи още в 30-та минута, когато изгониха Галчев. Защото 30 минути двата отбора се надиграваха, играехме атака за атака", добави Младенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай