Здравков: "Левски" намери пътя

Здравков: "Левски" намери пътя  | StandartNews.com

София. Старши треньорът на "Левски" Антони Здравко остана доволен след успеха с 4:1 над Пирин Гоце Делчев в мача от 16-ия кръг на А група.

"Доволен съм от победата. През първото полувреме играхме много контакт в защита. Вкарахме три гола, пропуснахме още няколко. През второто полувреме обаче намалихме оборотите и заиграхме бавно, за което не съм доволен. Трите точки са важни. Събираме се няколко отбора в малък диапазон от точки. Изиграхме добри мачове напоследък. "Левски" намери пътя и трябва да продължи да го поддържа. Промяната стана благодарение на футболистите. Те дадоха импулс, живот, дадоха много работа на тренировките. Всички ги подкрепяме, даваме им указания, а те ги изпълняват. Това е пътят", заяви Здравков.

"За почерпка Георги Иванов е много далеч, но ще го изчакаме за коледните празници да го почерпим", каза още Здравко за успеха на Черно море над ЦСКА.

"Не бих коментирал изявления на хората от ЦСКА. Каквото и да кажа ще се приеме грешно, затова предпочитам да не коментирам. Ако някой се заблуждава, че сме свършили голямата работа, то той е в грешка. Аз съм стъпил здраво на земята и знам какво ни очаква. Надявам се, че в следващите мачове ще са концентрирани както днес през първото полувреме и ще търсят победата до последната минута", добави наставникът на "сините".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай