"Левски" притисна лидерите с 4:1

Батков поздрави Гонзо и поиска успех срещу ЦСКА

"Левски" притисна лидерите с 4:1 | StandartNews.com

София. "Левски" се залепи плътно зад челната тройка в класирането след лека победа 4:1 над последния "Пирин" (Гоце Делчев). Димитър Макриев вкара първите си два гола на "Герена" точно срещу тима от родния град. На трибуните беше собственикът на "Левски" Тодор Батков, който беше любезен с журналистите.

"Ако има нещо за "Газпром", ще ви го кажа. Повече не мога да коментирам тази тема", започна адвокатът, "Не съм приел оставката на Иво Тонев и той реално продължава да си отговаря за строежа. Както виждате, работите там вървят. Отборът си има треньор, записахме 4 победи от 5 мача. Загубихме от ЦСКА, но това беше на 8-ия ден, откакто Тони Здравков пое отбора. До зимата има време. Трябва да изиграем оставащите 7 мача с чест, като отстраним ЦСКА за купата. Ако постигнем определен брой победи, ще отменя глобите на играчите", каза Батков и се възмути от отказа на "червените" за пуснат младежките си национали: "Как така? Все пак това е най-големият връх в кариерата на всеки футболист. Въпреки че ние сме си патили много с тези постоянни лагери, връщат ги контузени".

Той поздрави Георги Иванов - Гонзо за успеха над ЦСКА. "Възмутен съм обаче от това, което се случи след това. Някои се опитват да водят психологическа война и да въздействат на съдиите с цел облаги. Вижте какво се изговори по наш адрес преди мача с "Локо" в Пловдив. От нас няма да чуете такива неща. С персонажи като Александър Томов не ме занимавайте. Коментирал съм ги само в юношеството", завърши Батков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай