Защитник закопа "Барса" с псувня

Защитник закопа "Барса" с псувня | StandartNews.com

Наказват Пике за 12 мача заради атака към рефер

Звездната селекция на "Барселона" отново се сгромоляса и след домакинско 1:1 в реванша за суперкупата с "Атлетик" Б се прости с шансовете си за пълен комплект от отличия. Меси откри резултата в края на първата част, с което даде надежди на каталунците, но в 75-та Адурис наказа домакините за пореден път, след като заби хеттрик в първия двубой. Срещата между двата тима беше белязана от изключително грозната постъпка на Жерар Пике.

Възлюбеният на Шакира възнегодува от решение на страничния съдия в 55-та минута и изкрещя в лицето му "Ще с**а върху теб, кучи син". За негово нещастие главният рефер Карлос Веласко Карбайо беше в непосредствена близост и успя да чуе всичко. Защитникът на "Барселона" получи мигновен червен картон, а очакванията са наказанието му да бъде между четири и 12 мача. Любопитното в случая е, че търканията между Карбайо и Пике не са от вчера.

Преди три години мача между "Барса" и "Спортинг" (Хихон) също бе белязан от скандал между двамата. Испанският национал се нахвърлил на рефера в тунела след края на първата част и го обвинил, че преднамерено режел каталунците. Карбайо не останал длъжен на нападките и заплашил Пике, че ако не млъкне ще го изгони, което става факт в самото начало на втората част заради грубо нарушение на футболиста. От "Камп Ноу" все още не са коментирали инцидента официално.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай