Задава се Нощта на истината в кикбокса

Задава се Нощта на истината в кикбокса | StandartNews.com

Шестата подред гала вечер на професионалните бойни изкуства на агенция PROFIGHT ше е на 7 октомври в столичната зала „Универсиада". Програмата предвижда 9 срещи по кикбокс – стилове лоукик и К1, и по муайтай, както и един женски двубой в кикбокса. Билетите в предварителна продажба са 15 лв., а в деня на галата – 20 лв.

Гвоздеят в Нощта на истината, както е официалното наименование на галата, ще е сблъсъкът между непобеждаваният от две години Деян Топалски и Даниел Илиев. Мачът ще е в 3 рунда по 3 минути по правилата на най-тежкия стил в кикбокса – К1.
Топалски, който е звезда и във ВИП БРАДЪР, изрази увереност в подготовката и в силите си: „По-добър съм, по-опитен съм, надявам се да спечеля. В последните години играя повече мачове в смесените бойни изкуства ММА. А кикбоксът е моята голяма емоция и затова съм изключително доволен за възможността за изиграя мач по К1."

Даниел Илиев, който е по-млад, не отстъпва по самочувствие на Топалски: „Всичко ще стане ясно на ринга. Вярвам в моя успех."

На ринга ще се качи и друга голяма звезда – световната шампионка по професионален бокс във версиите WBC и WBA Галина Иванова, която също ще излезе в двубой по кикбокс. Нейна съперничка ще е състезателка от Полша.

Агенция PRO FIGHT планира седмата гала вече по бойни изкуства да е през февруари догодина. Тогава в нея ще участват и национали при аматьорите, които сега се подготвят за световното по кикбокс в Марибор, Словения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай