Забъркаха "Берое" в каша с ебола

Забъркаха "Берое" в каша с ебола | StandartNews.com

Англичанин: Аз съм легенда на Стара Загора, посрещна ме кметът

Странна птица забърка каша с български вкус пред авторитетния "Дейли мейл". Си Джей Бърк, 21-годишен лондончанин, твърди пред вестника, че е пред трансфер в "Берое. Преминалият през академията на "Фулъм" не само послъгва, но показва нужда от прегледи при психиатър. Бърк разказва още, че е бил посрещнат лично от кмета на града Живко Тодоров. Приветствали го много фенове, а „папараци снимали всяка една негова крачка".

СиДжей Бърк споделя пред английския таблоид, че грешка в превода го вкарала за четири дни под карантина. Лекарите не го разбрали и смятали, че той е болен от ебола! "Казах, че съм "Bolen", те чули ебола", твърди студентът, показвайки все пак познания на българския език. Разбира се, и това не е вярно. Това се случило през ноември и отложило договора му с "Берое".

По думите му той е студент в Тракийския университет в Стара Загора. Бърк споделя, че очаква да подпише с "Берое" по-късно през този месец. "Вече съм легенда в града. Всеки иска да бъде мой мениджър. Момичетата пък са луди по мен", продължава веселякът, "Хората ме наричат "Черният доктор-Футболист".

Бърк учил биомеханика в Англия, но разбрал, че това ще го отдалечи от голямата му мечта да стане лекар. Потърсил възможно най-евтин университет да следва медицина. Така стигнал до Стара Загора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай