Юрген Клоп: Не искам паметник, ще живея дълго

Усещането е невероятно, заяви треньорът на Ливърпул

Юрген Клоп: Не искам паметник, ще живея дълго | StandartNews.com

Мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп не успя да сдържи емоциите си след историческото постижение. Той стана първият германския специалист, който успява да стане шампион на Англия, а минути след триумфа се включи пряко в ефира на Sky и се разплака от радост. Спецът посвети титлата на клубните легенди Кени Далглиш и Стивън Джерард и обеша, че ше има парти с феновете веднага след падането на забраните.

„Невероятно е!, заяви спецът. - Емоцията е по-силна, отколкото можех да си представя. Знам как Кени Далглиш ни подкрепяше. Тази титла е за него и за Стивън Джерард. Те я чакаха 30 години.

Момчетата от отбора ви се възхищават и благодарение на изключителната история на клуба, написана от вас, беше лесно да ги мотивирам. Аз съм тук само от 4-5 години, но знам какво означава този успех.

Особено след тримесечната пауза, по време на която никой не знаеше дали сезонът ще завърши. Нека хората останат по домовете си, ще празнуваме при първа възможност!“, обеща Клоп, когото мнозина сочат за главен виновник за успеха на „Ливърпул“.

"Не искам паметник. Смятам да живея още 30-40 години, а и тепърва смятаме да имаме още много успехи", каза Юрген Клоп относно идеята да му бъде вдигнат паметник на "Анфийлд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай