Йовов поведе "Левски" към върха

Йовов поведе "Левски" към върха | StandartNews.com

Ловеч. "Левски" направи първата крачка към шампионската титла. Това заяви след победата ветеранът на "Левски" Христо Йовов. Бижутерът вкара еднин от головете на успеха на сините с 2:1 в Ловеч.

"Няма да ме накарате да отговоря това, което мисля. Ние трябваше да играем срещу няколко обстоятелства в този мач. Казах на момчетата, че ако спечелим днес в Ловеч, ще направим първата крачка към титлата", допълни още Йовов.

Йовов не скри задоволството си, че отново е в отбора и бие, както преди 4 години. Той допълни, че е доволен от резултата и подкрепата на публиката на стадиона. В кръга на шегата, този път, ако ни спрат по пътя, вероятно ще ни поздравят. Мисля, че днес изиграх мач номер 300 с екипа на "Левски", добави Йовов.

От друга страна в изказването си след мача, треньорът на "Литекс" Христо Стоичко изрази негодуванието си срещу главния рефер на мача - Николай Йорданов.

Не мога да бъда недоволен от играта. Мисля, че мога да бъда доволен от момчетата, показаха на всеки как се играе футбол., каза още Камата.

На въпроса за ситуацията между Георги Миланов и Ромейн Ели през първото полувреме, Стоичков отговори: „Щом има кръв, значи има съприкосновение. Направете сметка колко съдии изгоряха. Изгоряха защото са такива – нагли – и този е един от тях.“

По въпроса дали съдията се е опитвал да компенсира "Литекс" през второто полувреме, като е отсъждал в полза на ловчанлии, Стоичков отговори типично в негов стил, с въпрос: „Какво се опитвал да компенсира съдията?! Ти от къде си?“. След треньорът получи отговор: "От София.", Камата му каза довиждане с изказването: „Лек път“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай