Йордан Йовчев подарява 300 карти за фитнес и спа! Разберете как да кандидатствате

Многократният шампион и Pulse Fitness & Spa се обединяват срещу обездвижването у нас

Йордан Йовчев подарява 300 карти за фитнес и спа! Разберете как да кандидатствате | StandartNews.com

Йордан Йовчев е една от най-разпознаваемите спортни личности у нас. Той е участник в  4 Олимпийски игри, от които има 3 бронзови и 1 сребърен медал. Данчо е четирикратен световен шампион по спортна гимнастика и европейски първенец от шампионата през 2002 година.

Той е двукратен Спортист №1 на България, най-добър спортист на Балканите за 2003 година, Мъж на годината за 2004 година и носител на орден „Стара планина“.

Йордан Йовчев донесе на България толкова радост през годините! Сега той отново е тук, но този път с мисия да ни дари с друго – здраве!

Данчо Йовчев и фитнес веригата Pulse Fitness & Spa се обединяват, за да се изправят заедно срещу обездвижването у нас. Лайфстайл веригата и шампионът подаряват 300 едномесечни карти с неограничен достъп до фитнес, групови занимания и спа в обектите на Pulse в София и Пловдив.

От инициативата могат да се възползват първите 300 души, които се регистрират успешно на номер 0700 44 044 или онлайн на ТАЗИ СТРАНИЦА.

Спортът е задължителна част от здравословния начин на живот. Картата е без каквото и да е обвързване, и единствените 2 условия са да имате навършени 18 години и да не сте активни клубни членове на Pulse Fitness & Spa към настоящия момент.

Съветваме Ви да побързате, защото интересът към кампанията е огромен, картите се изчерпват бързо, а крайният срок е 31.05.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай