Яви се ексцентричен кандидат за купувач на "Челси"

Той обяви, че има интерес към клуба още преди Абрамович да обяви, че го продава

Яви се ексцентричен кандидат за купувач на "Челси" | StandartNews.com

Един от най-богатите спортисти в света – ирландският ММА боец Конър Макгрегър, сензационно обяви, че проявява интерес към акциите на английския футболен гранд Челси.

Макгрегър стори това още в часовете преди собственикът на лондонския клуб Роман Абрамович официално да обяви, че Челси се продава. В официалния си профил в Twitter Макгрегър написа, че би искал да проучи възможността за закупуването на „сините” от Лондон, като в същото време отбеляза акаунта на Челси в съобщението си, пише "Марица".

През миналата година списание „Форбс” определи Макгрегър като най-богатия спортист за 2021 година с приходи от 180 млн. долара. Той фигурира в престижната класация и през 2018 година, когато заемаше четвъртото място с приходи от 99 млн. долара.

По-рано през деня в сряда стана ясно, че Абрамович е предложил акциите си на швейцарския милиардер Хансйорг Вис, който обаче изрази опасения, че в момента Челси има огромни заеми именно към Абрамович.

Часове по-късно обаче Абрамович използва официалния сайт на Челси и обяви, че няма да има претенции към отпуснатите от него към клуба близо 2 млрд. паунда в последните почти 20 години.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай