Ясни са първите два отбора финалисти във веригата от турнири

Е-Динамикс и Спортинг са първите два отбора, осигурили си място на големия финал във веригата от аматьорски турнири „Грабни купата“

Ясни са първите два отбора финалисти във веригата от турнири | StandartNews.com

Е-Динамикс и Спортинг са първите два отбора, осигурили си място на големия финал във веригата от аматьорски турнири „Грабни купата“. Двата тима създадоха истински двубой в последния мач от надпреварата в Стара Загора, която се проведе този уикенд. Именно в Стара Загора бе даден старта на мащабната спортна национална инициатива.

След нулево равенство Е-Динамикс и Спортинг определиха шампиона в Стара Загора чрез дузпи, в изпълнението им по-точни с 2:1 бяха футболистите на Е-Динамикс, триумфирали с Купата. Победителите бяха отличени и приветствани от зам.-кметът на Община Стара Загора Красимира Чахова и от Анатоли Илиев, част от организаторите на турнира. За най-добър вратар бе определен Иван Желев от Е-Динамикс, най-атрактивен състезател е Ивелин Вълчев от Спортинг, за феърплей бе награден Иван Милчев от Хамелеон, а най-прецизен рефер бе Веселин Рашков.

Крайно класиране от първият турнир на „Грабни купата“ в Стара Загора нареди Е-Динамикс на първо място. Второто беше завоювано от Спортинг, а трети останаха Хамелеон. Първите два отбора се класират за големия финал, който ще се състои с участието на футболисти от 10 държави в средата на септември в Албена.

Преди това ще преминат регионалните надпревари последователно в Пазарджик (17-18 април), Сандански (15-16 май), Горна Оряховица (22-23 май), Монтана (29-30 май), София (5-6 юни) и Варна (12-13 юни).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай