Всички се тревожат за Пиронкова

Звездата призна, че има болки в тялото

Всички се тревожат за Пиронкова | StandartNews.com

Цвети Пиронкова предизвика радост и тревоги в българите. Завърналата сe с фурор на корта след три години отсъствие заради майчинството Цветана Пиронкова призна след третата поредна победа на US Open - 6:4, 6:1 над Дона Векич (6:4, 6:1), че има здравословни проблеми. Пловдивчанката обясни притеснителната новина, че изпитва болки в различни области от тялото си, но се надява да е готова за 1/8-финала с Ализе Корне в понеделник, съобщи БЛИЦ.

Журналистите на турнира от Големия шлем в Ню Йорк попитаха Пиронкова защо кракът ѝ е бил превързан и как се справя с рехабилитацията, а тя отвърна: "Чувството не е много приятно. Имам болки тук и там. Днес също се появиха нови. Но терапевтите тук са страхотни, както във всички турнири на WTA. Физиотерапевтите на WTA и масажистите са просто страхотни. Те ми помагат много и с всичко".

"Преминах през много масажи, през много възстановителни процедури. Опитвам да подготвя тялото си по възможно най-добрия начин. Имам един ден, за да го сторя. Надявам се, че ще съм готова за следващия мач", добави Цвети.

В една от почивките на мача с Векич камерите уловиха пловдивчанката да притиска десния си крак, за да държи под контрол неразположението, което очевидно я мъчеше.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай