Врачката на Берлускони заложи на Италия срещу България

Врачката на Берлускони заложи на Италия срещу България | StandartNews.com

Палермо. Българската врачка на собственика на Милан Силвио Берлускони Теодора Стефанова, заложи на победа на Италия срещу България в петъчната световна квалификация по футбол. Двубоят е в Палермо в петък и стартира в 21,45 часа българско време.

Българката сподели, че много хора са й се подигравали за предсказанието, че Кака ще се върне в Милан, но сега тя си е отмъстила. "Много фенове ми се смееха, но аз винаги съм вярвала и накрая се оказах права. През последните няколко дни получих много комплименти, дори от служители на Милан. След фалстарта с Верона, момчетата ще подобрят играта си с Алегри, който ще ги подготви добре. За нещастие Ел Шаарави ще си тръгне през януари или в края на сезона", прогнозира ясновидката.

"Ювентус са фаворит за Скудетото, но ще имат някои трудности, защото ще са разконцентрирани от Шампионската лига. Освен Интер и Милан, Наполи и Фиорентина също ще искат да се възползват, това ще бъде страхотна изненада. Всички три италиански отбора ще се класират за следващата фаза на Шампионската лига", продължи тя, цитирана от БГНЕС.

За мача на Италия с България, тя обяви: Ще има борба. Убедена съм, че Италия ще бие, но ще видите, че със сигурност ще се класира за Световното".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай