Виторио Павлов след 0:0 с Холандия: Нещо голямо

Виторио Павлов след 0:0 с Холандия: Нещо голямо  | StandartNews.com

Националният отбор на България до 17 години завърши 0:0 с Холандия в своя първи мач от група 4 на Елитния квалификационен кръг за Евро 2016. Селекционерът на младежите Викторио Павлов призна, че останал доволен от сърцатата игра на футболистите

"Момчетата направиха нещо голямо. Заслужават само похвала и настина им благодаря за това, което направиха. Всички се раздадоха максимално и само можем да се гордеем с тези играчи. Надявам се, че ще се представим по същия начин срещу Германия и ще имаме шанс, защото и те са много сериозен отбор. Момчетата видяха, че когато всички работят заедно и искат да печелят, нещата се постигат. Не успяхме да отбележим гол, но така както ние изпуснахме, така и холандците не успяха да реализират. Шейтанов за пореден път показа, че е класен вратар и може да се разчита на него. Все пак заслугата е на целия отбор, който се представи на едно много добро ниво", заяви селекционера Викторио Павлов след срещата, цитиран от пресцентъра на БФС.

Следващият мач на България е на 26 март срещу домакините от Германия, а в тази група е още и отборът на Словакия.

Първият в класирането със сигурност печели място за Азербайджан 2016, а от всички втори отбори ще отпадне само един – този с най-слаби показатели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай