ВИДЕО: Стоичков порица "гмуркача" Ариен Робен

ВИДЕО: Стоичков порица "гмуркача" Ариен Робен | StandartNews.com

Амстердам. Христо Стоичков продължава да влиза в амплоато си на шоумен,откакто започна работа като коментатор на мексиканската телевизия „Телевиса". Камата замина за Холандия, за да посети националния отбор на "лалетата" по време на подготовката му за предстоящите мачове.

Но не случайно. Стоичков се срещна с Ариен Робен, за да му връчи специална фланелка, информира Гонг. Подареният екип имаше за цел да напомни на всички какво се случи по време на Световното първенство това лято, когато холандският национал се „гмурна" в наказателното поле на Мексико при резултат 1:1, а главният рефер отсъди дузпа, без да има съприкосновение между Робен и защитника на съперника. Именно с попадението от бялата точка Холандия победи Мексико на шампионата.

Камата, като изявен коментатор на мексиканската телевизия, имаше за задача да „порицае" Ариен Робен, като му връчи специално направена фланелка, с надпис „Няма дузпа" и оранжев футболист на нея.

Подобни екипи бяха направени в Мексико именно заради симулацията на Ариен Робен, а сега и самият той се сдоби с такава.

По време на случилото се присъства и звездата на Манчестър Юнайтед - Робин ван Перси, който по-късно се похвали в социалните мрежи, че е срещнал с легендата Христо Стоичков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай