ВИДЕО: Стенли с послание към "Астън Вила"

ВИДЕО: Стенли с послание към "Астън Вила"  | StandartNews.com

Бившият капитан на "Астън Вила" Стилиян Петров отправи послание към клуба, който изпадна от Висшата лига и през следващия сезон ще се подвизава във втория ешелон на английския футбол. Стенли говори пред Birmingham Mail като заяви, че предстоят най-важните 12 месеца пред бирмингамския клуб. Наскоро пък стана ясно, че българинът ще се опита да се завърне в професионалния футбол, след като победи левкемията и ще помогне на "Вила" в битката в Чемпиъншип.

"Те трябва да се подготвят за най-важните 12 месеца в своята история. Ще бъде тежко, трудни 12 месеца, защото да играеш в Чемпиъншип е по-сложно от Висшата лига. Имаш повече мачове, вторник, събота, вторник, а и трябва да се пътува. Нуждаеш се от добър отбор за битки, защото ти трябват резултати", каза Петров.

"Налага се да подготвиш отбора за такъв вид шампионат. Феновете, ръководството, играчите, всички те трябва да са обединени в една цел. Ако "Астън Вила" не успее незабавно да се завърне във Висшата лига, ще последват трудни години. Те са наясно с това", каза още Стенли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай