Везенков: Засичаме водомерите в "Арена Армеец"

"Лукойл" се върна в играта, отнесе израелския "Апоел"

Везенков: Засичаме водомерите в "Арена Армеец" | StandartNews.com

Изпълнителният директор на баскетболния шампион "Лукойл Академик" Сашо Везенков критикува високите наеми за ползване на "Арена Армеец". "Цените са огромни. Има някои неясноти. Ние засичаме водомери и електромери, което не е нормално. Дори бих казал, че е несериозно", каза Везенков, след като "студентите" биха "Апоел" в "Еврокъп". Шефовете на "Лукойл" пуснаха свободен вход за мача. Тимът обаче ще трябва да се бръкне още по-дълбоко и за някои непредвидени разходи като изразходената от зрителите вода в тоалетните.

"Но не ме разбирайте погрешно. Ние сме благодарни, че играем тук. Въпреки всичко ще играем и оставащите ни два домакински мача в "Арена Армеец". Доволни сме от това, че побеждаваме и искаме да запазим традицията", каза още шефът на "студентите". Той разкри, че в щаба на новия треньор Димитрис Галанис няма да има нови хора. "Омръзна ми всеки ден да повтарям едно и също, че това е екипът", завърши Везенков.

Победата със 76:63 над израелския "Апоел" върна "Лукойл" с пълна сила в борбата за класиране за директните елиминации в "Еврокъп". "Студентите" вече са четвърти в групата си с 2 победи и 4 загуби и са само на една позиция от третото място, което дава право на класиране. До края "студентите" имат ще 4 мача. "Целта е да се класираме и нищо друго", обяви Сашо Везенков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай