Венци Стефанов: Феновете на "Локо" да се гръмнат

Шефът спаси свой от линч, "Славия" си отмъсти

Венци Стефанов: Феновете на "Локо" да се гръмнат | StandartNews.com

Президентът на "Славия" Венци Стефанов за пореден път попадна в центъра на събитията. Босът на "белите" нападна феновете на "Локо" (Сф), с които малко по-рано си разменяше закани. Инцидентът стана при гола на Галин Иванов за 1:0 минута преди края, с който "Славия" взе реванш за отпадането за Купата в малкото столично дерби.

Венци се израдва, а привържениците на "Локо" почнаха да го псуват на майка. Стефанов не им остана длъжен. "Нормално е да си подкрепяш отбора, но такива гамени нямат място по стадионите. Тези фенове трябва да се гръмнат. Лека й пръст на майка, на никой няма да позволя да ме псува по този начин. Тези екзалтирани фенове трябва да бъдат озаптени. Дава се твърде много свобода на гамени и това опорочава всичко. Виждате тези на ЦСКА, "Левски", какво стана в Стара Загора", каза видимо обиденият Венци.

Венци Стефанов спаси фен на "Славия" от линч в "Надежда". Привърженикът се бе сериозно объркал и седна в сектора с ултрасите на "Локо". Разсеяният младеж получи тупаник в главата. Венци настани фена до себе си, а после го качи в клубния автобус. "Видяха едно момче, че е с анцуг на "Славия" и започнаха да го малтретират. Удариха го. Нямам думи", добави още Стефанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай