Венци: Феновете на "Локо" да се гръмнат

Венци: Феновете на "Локо" да се гръмнат | StandartNews.com

София. Президентът на "Славия" Венци Стефанов за пореден път попадна в центъра на събитията. Босът на "белите" нападна феновете на "Локо" (Сф), с които малко по-рано си разменяше закани. Инцидентът стана при гола на Галин Иванов за 1:0 минута преди края. Венци се израдва, а привържениците на "Локо" почнаха да го псуват на майка. Стефанов не им остана длъжен.

"Нормално е да си подкрепяш отбора, но такива гамени нямат място по стадионите. Тези фенове трябва да се гръмнат. Лека й пръст на майка, на никой няма да позволя да ме псува по този начин. Тези екзалтирани фенове трябва да бъдат озаптени. Дава се твърде много свобода на гамени и това опорочава всичко. Виждате тези на "ЦСКА", "Левски", какво стана в Стара Загора", каза видимо обиденият Венци.

Треньорът Милен Радуканов посвети победата на шефа си. "През цялото време владеехме играта. Създадохме куп положения. Преди мача говорихме, че трябва да се борим до края. Спечелихме с желанието, което показахме и мотивацията", коментира още Радуканов.

Камерунецът Албер Банин подписа за 2,5 години с "белите". Халфът дори изигра 90 минути срещу "Локо" (Сф).
Треньорът на "червено-черните" Стефан Генов проплака от провокации. "Очаквахме такова развитие. Реалният резултат бе равен", каза Генов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай