Венци: "Берое" да не е "Реал"

Венци: "Берое" да не е "Реал" | StandartNews.com

София. "Защо да се плашим от "Берое"? Да не са "Реал" М на финал в Шампионска лига", изцепи се босът на "Славия" Венци Стефанов пред "Стандарт".

"Очакванията ми са да спечелим. Надявам се да няма съдийски тесли. Вили не се е притеснил. Взе си чантата и пое към Стара Загора", добави Стефанов.

Вили Вуцов пък се извини за думите си, че "колегите от Бостън трябва да пуснат бомба, за да свирят дузпа". "Съжалявам. Прибързах", каза Вили, който за първи път включи Тодор Колев в групата за мача днес.

"Зарата пък се готви за финал", сподели помощник-треньорът на "Берое" Левон Апкарян ден преди най-важния двубой на тима срещу "Славия" за Купата. "Хубаво е, че има настроение в отбора, ще се опитаме с футболистите да го пренесем и на терена", каза Апкарян.

За битка са настроени и самите футболисти. "Дано да преживея още веднъж радостта отпреди 3 години, когато спечелихме за пръв път Купата", каза десният бек Здравко Илиев.

"Първият мач имахме положения, изтървахме ги. Сега очаквам да вкараме гол, да не допуснем такъв", добави вратарят Теодор Скорчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай