Венци не спира.Заплаши Бербатов!

Не ми отваряй устата, да не кажа какво знам

Венци не спира.Заплаши Бербатов! | StandartNews.com

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на Петър Величков пред БНТ относно наемите на базата на националния отбор в Бояна и парите, похарчени за нейното построяване. Освен това шефът на "белите" отправи "последно предупреждение" към кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов.

"Благодаря на г-н Бербатов за моите първи 68 години, обаче те са 72. Той ме подмлади, но не защото съм му много симпатичен, а защото е некомпетентен. Хубаво е, когато говори за годините на един човек да знае кога е роден.

Бербатов може и на сянка да застане до мен заедно с приятелите си, защото доста хора съм приютявал под моята сянка. Само ще кажа да не ми отваря устата! Да не ми отваря устата! Аз от миналото ми на бензинджия не се срамувам.

Ако кажа някои неща, които знам за неговото минало… Той има някои неща в биографията си, от които трябва да се срамува. Въздържам се, защото съм баща, дядо. Въздържам се, още малко. Да не ми отваря устата! Аз знам много. Не ми пука от нищо - на никой не дължа пари, имам да взимам, нямам да давам.

Всичко, което съм правил, е от любов към децата. Бербатов да не си отваря устата за мен, това е предупреждение! Последно предупреждение! Ако си отворя устата, той има от какво да се притеснява.

Аз не съм расист, аз съм българин-националист, за мен България е над всичко. Ако си отворя устата, Бербатов ще го е срам да гледа хората в очите", заяви Венцеслав Стефанов, пише Sportal.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай