Вдигат Абало и Моци за ЦСКА

Вдигат Абало и Моци за ЦСКА | StandartNews.com

Вече играем по друг начин в България, хвали се треньорът на "орлите"

В "Лудогорец" получиха добри новини след притеснителната серия контузии на ключови играчи. Шампионът ще изправи на крака Козмин Моци и Дани Абало за мача срещу ЦСКА на 22 ноември, който е с ключово значение за целия сезон. Испанският халф притесни "орлите" при успеха 2:0 над "Локомотив" (Пловдив) в първенството. Абало вкара феноменален гол, но напусна принудително и съмненията бяха за тежка травма. Моци пък получи контузия при загубата 0:4 в Базел. Двамата обаче са се разминали с лошите варианти и излизат твърдо на "Армията".

"Резултатът е добър и съм доволен от играта", сподели треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев след успеха над пловдивчани, "Трудно е за отговаряне защо изпускаме толкова, но нека да има положения, момчетата ще започнат да вкарват. Мачът с ЦСКА ще окаже влияние за шампионската титла, но има време и ще видим какво ще стане. Преодоляхме загубата от "Базел". Подобно поражение може само да ни е от полза. Виждате, че в мачовете от вътрешното първенство влизаме по съвсем друг начин - много по-отговорно", каза треньорът, чийто тим пропиля доста точки в "А" група след европейски мачове, но този път не допусна срив.

Междувременно "Лудогорец" се отказа от контроли по време на паузата в шампионата. Причината е, че Дерменджиев не може да разчита на 13 национали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай