Ван Гаал: Сър Алекс няма да е проблем

Ван Гаал: Сър Алекс няма да е проблем | StandartNews.com

Манчестър. Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал заяви, че не очаква присъствието на сър Алекс Фъргюсън да му повлияе негативно.

По времето когато Дейвид Мойс наследи шотландеца се твърдеше, че сър Алекс е имал все още сериозна роля в тима. Холандският специалист обаче призна, че не очаква проблеми, тъй като самият той си е най-големият критик.

"Не мисля, че той (Фъргюсън - бел.ред.) е най-големият проблем. Аз самият се поставям под най-голямо напрежение", заяви Ван Гаал.

"Без съмнение ще изпия едно питие с него. Правили сме го и преди и се харесваме", добави националният селекционер на Холандия.

"Но никой не може да ме притесни, защото аз съм си най-големият критик", каза още той.

На Луис Ван Гаал на Острова се гледа като временен вариант за Юнайтед. 62-годишният спец обаче вярва, че може да работи активно поне до 70. Договорът му с "червените дяволи" е за три годни.

"След три години ще съм на 65. На колко беше Боби Робсън. Беше навлязъл в 70-те. Джовани Трапатони все още е активен, но не се виждам чак на толкова да все още да работя", каза още новият мениджър на Юнайтед.

Ван Гаал заяви, че ще предаде списък на ръководството на клуба с футболистите, които желае да бъдат привлечени и тези, които могат да бъдат освободени. Той обаче добави, че няма да вземе участие при преговорите и че всичко зависи от ръководството на тима.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай