В Италия се бият за Манолев

"Киево", "Парма" и "Торино" с интерес към национала

В Италия се бият за Манолев | StandartNews.com

В Италия се избиват за Станислав Манолев. Българският национал вече е свободен агент, след като разтрогна договора си с ПСВ. Италианската агенция "Zeta Sport" вече е предложила десния бек на няколко отбора.

С най-сериозен интерес обаче са "Киево" и "Парма". Двата тима имат проблеми по десните си флангове и от началото на трансферния прозорец се оглеждат за подобни футболисти. Според "Zeta Sport" Манолев би бил най-полезен при "дуковете", които залагат на схема 3-5-2. "Парма" заема 7-о място в Италия, "летящите магарета" са 16-и.

Италианският "Тутоспорт" пък твърди, че Станислав вече е близо до подпис с друг отбор от Серия "А" - "Торино". "Биковете" търсят заместник на напусналия Данило Д'Амброзио. Тимът заема 6-о място в класирането на Калчото с 32 т.
В момента Манолев води подготовка с бившия си клуб "Литекс". Станислав дори замина с "оранжевите" на лагер в Турция, но вероятността да остане е малка. Все пак ако не си намери отбор, роденият в Благоевград играч ще играе под ръководството на Златомир Загорчич. Манолев бе продаден на ПСВ именно от "Литекс".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай