Ужасен шамар от Лудогорец за ЦСКА за Суперкупата

Червените бяха разбити с 4:0 насред София

Ужасен шамар от Лудогорец за ЦСКА за Суперкупата | StandartNews.com

Любо Пенев дълго време беше истински кошмар за Лудогорец, но този път понесе сериозен удар. ЦСКА бе разбит от шампионите с 4:0 в мача за Суперкупата на България.

Един неочакван резултат и то пред публиката на "червените". Който ще породи резонните въпроси.

В 14-ата минута Игор Пластун вкара с глава след центриране на Десподов от корнер, но съдията за ВАР Волен Чинков извика рефера Ивайло Стоянов да прегледа положението и в крайна сметка попадението бе отменено=

По-активната игра на разградчани даде резултат в 29-ата минута. Тогава Десподов намери с брилянтен дълъг пас включилия се на скорост Алекс Сантана и бразилският халф простреля Бусато след удар с глава от 6-7 метра.

В 41-ата минута Лудогорец поведе с 2:0. Доминик Янков отне топката пред наказателното поле на ЦСКА-София, преодоля противников футболист и подаде към Десподов. Той от своя страна майсторски го изведе зад гърба на червената отбрана и за Янков реализира с атрактивно воле.

Лошите новини за ЦСКА продължиха и след почивката. Сотириу наказва нова грешка на Бусато, който можеше да улови топката. За нападателя задачата бе твърде лесна - до реализира на празна врата от няколко метра- 3:0 за Лудогоруец. Очаквано или не.

ЦСКА така и не успяваше да изгради някоя по-интересна атака през второто полувреме..

Шампионите понамалиха темпото, с оглед на сериозната преднина. Много смени през второто полувреме, играта избледня.

В 83-та минута - 4:0! И Чибота наказа безобразния Бусато, поредно неразчетено движение.

С оглед на лошите резултати в контролите досега, тази загуба е сериозна индикация пред Любослав Пенев преди началото на новия сезон.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай